Дуже смачні рулети з курячого філе з начинкою з сала і часточок часнику.
Інгредієнти:
Куряче філе
2 шт
Часник
8 зуб.
Сало свиняче солоне
100 г
Олія рослинна
1 ст. л.
Суміш трав для курки
2 ч. л.
Розмарин
0.5 ч. л.
Сік лимона
1 ст. л.
Сіль
1 с. л.
Приготування:
Крок 1
Потрібно використовувати тільки свіже куряче філе. Наріжте його вздовж на великі але тоненькі биточки.
Крок 2
Складіть биточки в глибоку миску один на один і залийте теплою, бажано кип'яченою водою. Влийте туди ж столову ложку лимонного соку і поставте в такому вигляді маринуватися на пів годинки в холодильник.
Крок 3
Биточки курячі дістаньте і обсушіть з обох сторін рушником. натріть їх з внутрішньою стороною сумішшю спецій, а з зовнішньої просто сіллю і перцем.
Крок 4
Готове, не сире сало наріжте тоненьким широкими смужками і покладіть по парі смужок на саму широку сторону битка.
Крок 5
Зубчики часнику наріжте колечками, обваляйте в солі з перцем і викладіть переривчастим шаром на сало. Не кладіть занадто багато часнику інакше він заб'є смак самого м'яса.
Крок 6
Сир наріжте шматочками приблизно по пів сантиметра завтовшки. Викладіть по одному шматочку зверху на часник з салом. Сир краще брати твердих сортів.
Крок 7
Загорніть биточки в рулети щільно притискаючи їх, щоб рулети вийшли як можна тонше. Скріпіть з двох країв зубочисткою щоб вони не розгорталися.
Крок 8
На тарілку насипте трохи борошна і обваляйте в ній основу рулетів. Сковорідку посипати невеликою кількістю борошна і зверху викладіть щільно один до одного ваші курячі рулети. Поставте сковорідку в духовку, розігріту до 180 градусів приблизно на пів години. Готовність можна перевірити надрізавши в самому товстому місці рулет ножем. Якщо м'ясо біле і не кровит - готові рулети.
Крок 9
На тарілку налийте невелику смужку домашньої сметани і посипте її перетертим розмарином. Зверху викладіть в перпендикулярному рулети.
Готово!
Подавайте їх гарячими, можна полив сметаною. Добре подати до них картоплю. приємного вам апетиту! =)