Смачне,ніжне і дуже корисне м'ясо.
Інгредієнти:
Фмле індички
300 г
Паприка мелена
0,4 ч. л.
Перець мелений
за смаком
Соус чилі солодкий
0,5 ч. л.
Соєвий соус
1 ч. л.
Приготування:
Крок 1
Нарізаємо філе індички на смужки і маринуємо в спеціях і приправах близько години.
Крок 2
Замочуємо дерев'яні шпажки у воді.
Крок 3
Нанизуємо по спиральке замариноване філе на шпажки.
Крок 4
Викладаємо шашлички на решітку духовки, знизу ставимо піддон з водою. Обсмажуємо при функції гриль з двох сторін по 10 хвилин.
Готово!
Подаємо з часниковим соусом.
Приємного апетиту))