Пиріг із чорною смородиною

Випічка, Десерти

Пиріг із чорною смородиною
Молоко коров'яче70 гЯйце куряче2 шт.
Борошно пшеничне230 гВанілін2 г
Розпушувач тіста1,5 ч. л. Вершкове масло100 г
Сіль0,5 ч. л.Смородина чорна400 г
Цукор кондитерський150 г

Опис рецепта - Пірог із чорною смородиною:
Смачно й дуже апетитно
Крок 1:
Молоко коров'яче70 г
Яйце куряче2 шт.
Борошно пшеничне230 г
Ванілін2 г
Розпушувач тіста1,5 ч. л.
Вершкове масло100 г
Сіль0,5 год. л.
Смородина чорна400 г
Цукор кондитерський150 г

Ідеально підходить уводити, увести до ладу кава з ранку
Крок 2:



Пиріг із чорною смородиною - готування

Змішати борошно розпушувач і сіль, попередньо просіявши борошно через сито
Крок 3:



Пиріг із чорною смородиною - готування

Збити яйця із цукром (3 хвилини)
Крок 4:



Пиріг із чорною смородиною - готування

Додати рас топлене масло молоко й ванілін, перемішати до однорідної маси
Крок 5:



Пиріг із чорною смородиною - готування

Додати борошно й збити до однорідної маси
Крок 6:



Пиріг із чорною смородиною - готування

Форму змазати маслом або викласти перманентним папером і вилощити тісто
Крок 7:



Пиріг із чорною смородиною - готування

На тісто викласти смородину
Крок 8:



Пиріг із чорною смородиною - готування

Смородину злегка присипати цукровою пудрою. Випікати 45 хвилин у розігрітій до 180 градусів духовці. Готовий пиріг знову посипати цукровою пудрою.

Рекомендуємо кулінарні рецепти:
Додати коментар
Ваше ім'я:  

Напишіть слово "шашлик" без кавичок