Курячі котлети з кабачком. Як приготувати з фото

Цікаві рецепти


Курячі котлети завжди були простими, смачним і дієтичним блюдом. Але спробуйте додати кабачок. Він додасть соковитість, м'якість і зробить котлети ще привабливішим і смачніше.

Інгредієнти:


  • Філе куряче
    500 грам

  • Цибуля ріпчаста
    1 шт.

  • Хліб білий
    70 грам

  • Кабачок
    150 грам

  • Часник
    2 зубчики

  • Олія соняшникова
    50 мл

  • Сіль
    за смаком

  • Перець чорний
    за смаком

  • Кріп
    10 грам

  • Сухарі панірувальні
    100 грам

Приготування:


Крок 1
Куряче філе, цибулю і часник перемолоти в м'ясорубці.
Куриные котлеты с кабачком
Крок 2
Білий хліб або батон замочити в холодній воді і віджати. Кабачок і кріп помити. Також пропустити через м'ясорубку і додати до курячого філе і цибулі з часником.
Куриные котлеты с кабачком
Крок 3
Всі інгредієнти, посолити і поперчити за смаком.
Куриные котлеты с кабачком
Крок 4
Ретельно перемішати всі інгредієнти для фаршу.
Куриные котлеты с кабачком
Крок 5
З фаршу сформувати котлети довгастої форми. Обваляти в панірувальних сухарях і викласти на гарячу сковороду з соняшниковою олією.
Куриные котлеты с кабачком
Крок 6
Обсмажити котлети з обох боків до золотистої скоринки.
Куриные котлеты с кабачком
Крок 7
Курячі котлети з кабачком готові.
Куриные котлеты с кабачком
Готово!
Подаємо курячі котлети з кабачком на обід або на вечерю з овочами або будь-яким гарніром на ваш смак.
Куриные котлеты с кабачком

Рекомендуємо кулінарні рецепти:
Додати коментар
Ваше ім'я:  

Напишіть слово "смаколики" без кавичок