Яєчний паштет. Як приготувати з фото

Цікаві рецепти


Ніжний паштет, в той же час простий і ситний. За смаком відразу складно вгадати з чого зроблений.

Інгредієнти:


  • Куряче яйце
    5 шт

  • Цибуля ріпчаста
    2 шт

  • Масло вершкове
    25 г

  • Сіль
    0.5 ч. л.

  • Перець чорний мелений
    0.1 ч. л.

Приготування:


Крок 1
Крім зазначених інгредієнтів в цей паштет можна додати зубчик-інший часнику або волоські горіхи. Отже, заливаємо яйця холодною водою, доводимо до кипіння і варимо круто.
Яичный паштет
Крок 2
Ріпчасту цибулю нарізаємо дрібними кубиками. Обсмажуємо його на вершковому маслі до золотистого кольору, головне не дати цибулі підгоріти.
Яичный паштет
Крок 3
Яйця очищаємо від шкаралупи. Розрізаємо на 4 частини - щоб зручно було подрібнити в блендері.
Яичный паштет
Крок 4
Викладаємо в чашу блендера яйця і обсмажену цибулю, відразу додаємо сіль і перець. Якщо блендер невеликий, то викладаємо частинами.
Яичный паштет
Крок 5
Подрібнюємо інгредієнти в блендері до пюреобразного стану, консистенцію підбираємо самі - можна до єдиної однорідної маси або так, щоб деякі шматочки цибулі виділялися (мені більше подобається другий варіант).
Яичный паштет
Крок 6
Отриману масу перекладаємо в контейнер з кришкою і прибираємо в холодильник на пару годин.
Яичный паштет
Готово!
Подаємо паштет охолодженим, на тоненьких шматочки житнього хліба.
Яичный паштет

Рекомендуємо кулінарні рецепти:
Додати коментар
Ваше ім'я:  

Напишіть слово "смаколики" без кавичок