Чизкейк

Випічка, Десерти

Чизкейк
Піскове печиво (ювілейне)300 г Цукор-Пісок4 ст. л.
Вершкове масло100 гФіладельфія900 г
Цукор-Пісок200 гВанільний цукор1 ст. л.
Сіль1 трісокБорошно3,5 ст. л.
Яйце куряче5 шт.Сметана2 ст.
Ваніль0,5 ч. л.

Опис рецепта - Чизкейк:
Класичний чизкейк.
Крок 1:
Піскове печиво (ювілейне)300 г
Цукор-Пісок4 ст. л.
Вершкове масло100 г

Розмелюємо печиво в блендере або м'ясорубці, додаємо цукор і пряжене масло. Ретельно перемішуємо руками до утвору однорідної маси.
Крок 2:
Викладаємо тісто в рознімну форму діаметром 25 див і втрамбовуємо, щоб вийшла стійка основа.
Крок 3:
3. Поміщаємо в попередньо розігріту до 170-180ос духовку й запікаємо приблизно 8-10 хвилин. Виймаємо й небагато остуджуємо.
Крок 4:
Філадельфія900 г
Цукор-Пісок100 г
Ванільний цукор1 ст. л.
Сіль1 трісок

Сир кімнатної температури збиваємо міксером на невеликій швидкості із цукром, ваніллю й зіллю.
Крок 5:
Борошно3,5 ст. л.

Всипаємо борошно, продовжуємо працювати міксером.
Крок 6:
Яйце куряче5 шт.

Уводимо яйця по одному й збиваємо до однорідності.
Крок 7:
Змазуємо стінки форми маслом. Виливаємо суміш на корж (вона повинна заповнити форму не більш, ніж на три чверті висоти), ставимо під форму миску меншого розміру, наповнену наполовину водою й відправляємо в духовку на 1 годину
Крок 8:
Якщо зовнішня окружність злегка присмажилася, а середина залишається небагато драглистої, як желе, – виходить, чизкейк готовий. Якщо верх пирога потріскався, нічого страшного – це легко замаскувати глазур'ю. Даємо чизкейку охолонути протягом 10 хвилин.
Крок 9:
Сметана2 ст.
Цукор-Пісок100 г
Ваніль0,5 ч. л.

Для глазурі за допомогою блендера змішуємо сметану, цукор і ваніль.Розподіляємо глазур по поверхні чизкейка зворотною стороною ложки...Печемо чизкейк ще 7 хвилин.
Крок 10:
Обережно відокремлюємо тонким ножем боку чизкейка від форми. Даємо йому остудитися перш, ніж поставити в холодильник.

Рекомендуємо кулінарні рецепти:
Додати коментар
Ваше ім'я:  

Напишіть слово "смаколики" без кавичок