Віденський пиріг

Випічка

Віденський пиріг
Яйце куряче4 шт.Борошно пшеничне200 г
Вершкове масло180 г Цукор-Пісок140 г
Вишня заморожена400 гРозпушувач (пекарський порошок)10 г

Опис рецепта - Віденський пиріг:
Віденський пиріг
Крок 1:
Яйце куряче4 шт.
Борошно пшеничне200 г
Вершкове масло180 г
Цукор-Пісок140 г
Вишня заморожена400 г
Розпушувач (пекарський порошок)10 г

Розм'якшене вершкове масло збити із цукром
Крок 2:
По одному збити яйця
Крок 3:
Усипати небагато борошна, щіпку солі, розпушувач. Збити міксером. Увести інше борошно
Крок 4:
Випікати на повільному вогні 50-60 хвилин

Рекомендуємо кулінарні рецепти:
Додати коментар
Ваше ім'я:  

Напишіть слово "кухня" без кавичок