Вишневий пиріг

Випічка, Десерти

Вишневий пиріг
Сметана 20%200 гЯйце куряче2 шт.
Ванільний цукор3 ч. л. Вершкове масло100 г
Цукор-Пісок1 ст.Вишня350 г
Борошно1,5 ст.Розпушувач (пекарський порошок)1,5 ч. л.

Опис рецепта - Вишневий пиріг:
Вишневий пиріг
Крок 1:
Сметана 20%200 г
Яйце куряче2 шт.
Ванільний цукор3 ч. л.
Вершкове масло100 г
Цукор-Пісок1 ст.
Вишня350 г
Борошно1,5 ст.
Розпушувач (пекарський порошок)1,5 ч. л.

Приготувати інгредієнти
Крок 2:
Попередньо відкинути на друшляк вишню, дати добре стекти рідини, потім небагато перемішати із крохмалем або борошном.
Крок 3:
Розтопити масло.
Крок 4:
У великій мисці збити яйця й цукор.
Крок 5:
Додати в миску масло, сметану, розпушувач, ванільний цукор, борошно й перемішати (недовго, тільки щоб продукти “схопилися”). Тісто повинне вийти по консистенції густої сметани.
Крок 6:
У форму (Форма-24 або 20*25) вилити тісто, розкласти вишню й злегка її вдавити в тісто.
Крок 7:
Пекти при температурі 180градусів 35-40 хв. або більше (залежить від вашої духовки. Перевірка-Суха зубочистка).
Крок 8:
Коли охолоне можна посипати цукровою пудрою.Приємного апетиту

Рекомендуємо кулінарні рецепти:
Додати коментар
Ваше ім'я:  

Напишіть слово "шашлик" без кавичок