Пиріг з вишнею

Десерти

Пиріг з вишнею
Яйце куряче2 шт.Ванільний цукор10 г
Цукор-Пісок200 гМаргарин100 г
Кефір110 мол Рослинна олія80 мл
Борошно250 гРозпушувач10 г
Вишня200 г

Опис рецепта - Пірог з вишнею:

Незрівнянний пиріг з вишнею усередині. Тісто ніжне, пишне й ароматне. А який він ошатний у розрізі


Крок 1:



Пиріг з вишнею - готування

Для готування пирога нам буде потрібно: яйця, цукор, ванільний цукор, рослинна олія, маргарин, кефір, борошно, розпушувач і свіжа вишня.


Крок 2:



Пиріг з вишнею - готування
Яйце куряче2 шт.
Ванільний цукор10 г
Цукор-Пісок200 г

Яйця вбийте в чашу міксера. Туди ж усипте цукор, ванільний цукор і збийте все на високій швидкості до пишної білої маси.


Крок 3:



Пиріг з вишнею - готування
Маргарин100 г

Розтопите й остудите маргарин до теплого стану. Влийте його до збитої маси.


Крок 4:



Пиріг з вишнею - готування
Кефір110 мол

Влийте кефір.


Крок 5:



Пиріг з вишнею - готування
Рослинна олія80 мол

Так само влийте рослинну олію.


Крок 6:



Пиріг з вишнею - готування
Борошно250 г
Розпушувач10 г

Уведіть просіяне борошно й розпушувач. Збийте тісто на маленькій швидкості міксера, щоб не було грудок.


Крок 7:



Пиріг з вишнею - готування

Дно рознімної форми розміром 22-24 d застеліть пекарським папером і затисніть бортиками. Змажте стінки форми рослинною олією й вилийте в неї тісто. Розрівняйте лопаткою.


Крок 8:



Пиріг з вишнею - готування
Вишня200 г

Вишню помийте й вилучите з неї кісточки.


Крок 9:



Пиріг з вишнею - готування

Викладете вишню по поверхні тіста ямкою нагору, щоб з неї не випливав сік. Поставте форму в розігріту духовку при 170-180* на 40 хв.


Крок 10:



Пиріг з вишнею - готування

От такий він не тільки смачний, але ще й гарний усередині


Крок 11:



Пиріг з вишнею - готування

Приємного апетиту


Рекомендуємо кулінарні рецепти:
Додати коментар
Ваше ім'я:  

Напишіть слово "кулінарія" без кавичок