Малиновий пиріг

Випічка, Десерти

Малиновий пиріг
Яйце куряче2 шт.Цукор ванільний10 г
Цукор-Пісок200 гМаргарин50 г
Рослинна олія110 молКефір110 мл
Сметана60 гБорошно250 г
Розпушувач10 гМалина200 г

Опис рецепта - Малиновий пиріг:

Ніжне, повітряне тісто в комбінації з малиною - це безумно смачно Ви увесь час будете тягтися за новим шматочком, настільки гарний цей пиріг. Ви можете поэкспериментировать при випічці з використанням різних ягід, і радувати домашніх новими смаками.


Крок 1:



Малиновий пиріг - готування

Для готування малинового пирога нам буде потрібно: маргарин, борошно, яйця, цукор, розпушувач, сметана, кефір, рослинна олія, ванільний цукор і малина.


Крок 2:



Малиновий пиріг - готування
Яйце куряче2 шт.
Цукор ванільний10 г
Цукор-Пісок200 г

У чашу міксера вбийте яйця, усипте цукор і ванільний цукор. Збийте на великій швидкості до збільшення маси вдвічі. Яєчна маса стане білою й пишної.


Крок 3:



Малиновий пиріг - готування
Маргарин50 г

Розтопите маргарин і остудите до теплого. Влийте в чашу з яєчною масою.


Крок 4:



Малиновий пиріг - готування
Рослинна олія110 мол

Так само влийте рослинну олію.


Крок 5:



Малиновий пиріг - готування
Кефір110 мол

Влийте кефір.


Крок 6:



Малиновий пиріг - готування
Сметана60 г

Додайте в чашу з інгредієнтами сметану.


Крок 7:



Малиновий пиріг - готування
Борошно250 г
Розпушувач10 г

Уведіть просіяне борошно й розпушувач.


Крок 8:



Малиновий пиріг - готування

Збийте всі додані інгредієнти міксером, щоб не було грудочок.


Крок 9:



Малиновий пиріг - готування

Застеліть дно рознімної форми d 24 пекарським папером і затисніть бортиками. Це робиться щоб уникнути протечек тіста. Змажте боку, якщо прагнете й дно форми, рослинною олією.


Крок 10:



Малиновий пиріг - готування

Вилийте тісто у форму й розрівняйте.


Крок 11:



Малиновий пиріг - готування
Малина200 г

Зверху на тісто викладете ягоди. У процесі випічки вони небагато втоплять у ньому.


Крок 12:



Малиновий пиріг - готування

Поставте малиновий пиріг у розігріту духовку при 180* на 40 хв. Орієнтуйтеся на свою духовку.


Крок 13:



Малиновий пиріг - готування

Теплий пиріг посипте цукровою пудрою й прикрасьте свіжими ягодами малини. Приємного апетиту


Рекомендуємо кулінарні рецепти:
Додати коментар
Ваше ім'я:  

Напишіть слово "смакота" без кавичок