Пиріг «Пікантний»

Випічка

Пиріг «Пікантний»
Тісто листкове дріжджове100 гОгірки солоні1 шт.
Бекон50 гЛук1 шт.
Сир100 гЯйце куряче1шт.
Сметана2 ст. л.Сіль і перець по смакові
Суміш спецій по смакові

Опис рецепта - Пірог «Пікантний»:

Інгредієнти:



  • 1 шар листкового дріжджового тіста

  • 1 середній солоний огірок

  • 3-4 смужки бекону, розв'язала їм замінити шинку

  • зелений лук

  • сир

  • 1 куряче яйце

  • 2 їдальні ложки сметани

  • сіль, перець можна додати яких-небудь улюблених спецій


Крок 1:




Пиріг «Пікантний» - готування
Пиріг «Пікантний» - готування
Пиріг «Пікантний» - готування
Тісто листкове дріжджове100 г
Огірки солоні1 шт.
Бекон50 г
Лук1 шт.
Сир100 г
Яйце куряче1 шт.
Сметана2 ст. л.
Сіль і перець по смакові
Суміш спецій по смакові

Поки размораживается тісто, измельчите очищений солоний огірок, бекон і зелений лук, а так само натріть сир.


Тісто розтягти руками, зробити кілька проколів вилкою, щоб пиріг не здувся, першим шаром покласти половину тертого сиру й зелений лук.


Потім солоний огірок зі злегка підсмаженим беконом (можна й не присмажувати).


Зверху знову посипати тертим сиром, оформити краю й сформувати пиріг.


И тепер акуратно залити зверху збитою сумішшю зі сметани, яйця, солі й перцю, солі потрібна буквально щіпка, тому що в пирозі уже є солоні огірки й бекон, та й сир теж досить солоний.


Запікати в духовці 35 хвилин при 190-200 С.
До речі, краю пирога теж можна змазати сирим яйцем для рум'яності.


Рекомендуємо кулінарні рецепти:
Додати коментар
Ваше ім'я:  

Напишіть слово "кулінарія" без кавичок