Теплий салат з баклажанами. Як приготувати з фото

Цікаві рецепти


Цей салат готувала за рецептом Sindirella. В описі рецепта мене найбільше зацікавив той факт, що не відразу можна зрозуміти складову цієї страви - підсмажені баклажани. Комусь вони можуть здатися грибами, комусь м'ясом, куркою... Особисто мені відчувається смак риби, смаженого хека. У розпал баклажанів часто готую цей салат часто.))

Інгредієнти:


  • Баклажани
    2 невеликих

  • Яйця
    1 шт

  • Сіль і перець
    за смаком

  • Помідори свіжі
    2-3 середніх

  • Цибуля ріпчаста
    1 шт

  • Зелень петрушки

  • Рослинна олія

Приготування:


Баклажани промити, очистити від шкірки. Нарізати їх невеликими скибочками.
Теплый салат с баклажанами

Посолити, залишити на 30 хв, щоб пустили сік.
Потім потрібно промити баклажани. Додати яйце.
Теплый салат с баклажанами

Посолити, поперчити. Перемішати.
Обсмажити на розігрітій сковороді, на рослинній олії до рум'яної скоринки. Потім під кришкою на маленькому вогні протушкувати хвилин 10-15.
Теплый салат с баклажанами

Викласти готові бубочка в салатник, додати нарізані часточками помідори і цибулю півкільцями.
Теплый салат с баклажанами

Трохи посолити, збризнути раст. маслом. Кожну порцію прикрасити петрушкою.
... в оригінальному рецепті замість масла рекомендується майонез.

Теплый салат с баклажанами

Рекомендуємо кулінарні рецепти:
Додати коментар
Ваше ім'я:  

Напишіть слово "шашлик" без кавичок