Малиновий сік

Напої

Малиновий сік
Малина700 г Цукор-Пісок300 г
Лимон3 шт.Вода1500 мол

Опис рецепта - Малиновий сік:

Легкий освіжаючий напій з малини (свіжої або замороженої) із цукром і лимонним соком. Перед подачею можна додати в сік небагато гристого вина або горілки.


Крок 1:
Малина700 г
Цукор-Пісок300 г

Змішати в невеликій каструлі малину із цукром і поставити на середньо-повільний вогонь.


Крок 2:

Варити, періодично помішуючи, поки малина не почне розварюватися, а цукор не розчиниться.


Крок 3:

Розім'яти малину за допомогою двох вилок. Зняти з вогню.


Крок 4:
Лимон3 шт.

Вичавити сік із двох лимонів у маленьку миску.


Крок 5:
Вода1500 мол

Одночасно скип'ятити воду.


Крок 6:

Процідити лимонний сік і малинову масу в більшу миску через дрібне сито, віджимаючи м'якоть ложкою. Викинути м'якоть.


Крок 7:

Налити в малинову суміш окріп і перемішати. Остудити й забрати в холодильник на кілька годин.


Крок 8:

Подавати сік охолодженим, прикрасивши часточками лимона.


Крок 9:



Малиновий сік - готування

Примітка:
Можна додати в сік небагато шампанського або горілки.


Рекомендуємо кулінарні рецепти:
Додати коментар
Ваше ім'я:  

Напишіть слово "кухня" без кавичок