Картопляна запіканка з фаршем - новий рецепт

Цікаві рецепти


Інгредієнти:

  • Фарш индюшиный (або будь-який інший) 400 грам
  • Картопля 600 грам
  • Яйце 2 штуки
  • Борошно 1 склянка
  • Сіль, перець червоний і чорний мелений за смаком
  • Часник 2 зубчики
  • Цибуля 1 штука
  • Сметана 1 склянку
  • Сир 150 грам
  • Масло рослинне 2 ст. ложки

  • Спосіб приготування:

    Крок 1. У фарш видавити через часникодавку часник, посолити, поперчити і все добре перемішати.


    Крок 2. Туди ж додайте 1 яйце, сметану і 1/4 склянки борошна і знову добре перемішайте.


    Крок 3. Очистити картоплю і натерти його на крупній тертці. В ту ж ємність натріть на крупній тертці цибулю. Покладіть тертий картоплю і цибулю на друшляк і поставте друшляк в миску на 10-15 хвилин, щоб стік зайвий сік.


    Крок 4. Перекладіть картоплю і цибулю назад в миску, додайте яйця, що залишилися, приправити меленим чорним перцем і сіллю, перемішайте.




    Крок 5. Додайте залишилися 3/4 склянки борошна і замісити тісто.


    Крок 6. Змастіть роз'ємну форму для випічки маслом, викладіть тісто у форму і зробіть ложкою бортики.


    Крок 7. Викладіть фарш ложкою середину картопляної основи і розрівняйте.


    Крок 8. Поставте форму в духовку на 45 хвилин, запікати при t 180 градусів, потім вийміть (не вимикайте духовку). Посипте пиріг зверху тертим сиром і поставте назад в духовку ще на 15 хвилин.


    Крок 9. Вийміть готову запіканку з форми, наріжте на шматочки і подавайте гарячим.

    Приємного апетиту!


    Рекомендуємо кулінарні рецепти:
    Додати коментар
    Ваше ім'я:  

    Напишіть слово "кулінарія" без кавичок