Фунчоза з овочами і курячим філе - новий рецепт

Цікаві рецепти


Фунчоза — китайська локшина з бобової або рисового борошна.

Інгредієнти:

  • Фунчоза 200 грам
  • Куряче філе 400-500 грам
  • Морква 1 штука
  • Болгарський перець 1 штука
  • Свіжий огірок 1 штука
  • Імбир (тертий) 1 ч. ложка
  • Часник 3-4 зубчики
  • Хмелі-сунелі 2 ст. ложки
  • Бальзамічний оцет білий - 3 ст. ложки
  • Соєвий соус - 3 ст. ложки
  • Цукор 1 ч. ложка
  • Оливкова олія 3 ст. ложки
  • Перець чилі мелений 0,5-1 ч. ложки
  • Свіжа петрушка пучок
  • Спосіб приготування:

    Крок 1. Куряче філе нарізати соломкою.


    Крок 2. Куряче філе посипати хмелі-сунелі, перемішати. Потім обсмажити на олії хвилин 10.


    Крок 3. Фунчозу готуємо, як зазначено на упаковці. Замочити в окропі на 5 хвилин, потім промити холодною водою.


    Крок 4. Моркву натерти на тертці для корейської моркви.




    Крок 5. Морквину, пригнічений часник, тертий імбир, цукор, чилі, подрібнену петрушку кладемо зверху локшини. У сковорідці розігріваємо оливкову олію. Поливаємо їм нашу гірку. Перемішуємо.


    Крок 6. Огірок теж натерти на тертці.


    Крок 7. Болгарський перець нарізати соломкою.


    Крок 8. Додаємо болгарський перець, огірок, соєвий соус і бальзамічний оцет до фунчозе. Перемішуємо. Страви варто дати настоятися протягом 30 хвилин в холодильнику.


    Приємного апетиту!


    Рекомендуємо кулінарні рецепти:
    Додати коментар
    Ваше ім'я:  

    Напишіть слово "кулінарія" без кавичок