Ніжний сирний пиріг з фруктами і штрейзеля.
Крок 1. Тісто. Рубаємо вершкове масло разом з цукром, ванільним цукром, солимо, борошном і розпушувачем в дрібну крихту, потім додаємо воду і яйце і швидко замішуємо тісто.
Крок 2. Загортаємо тісто в плівку і кладемо в холодильник.
Крок 3. Абрикоси миємо, розрізаємо навпіл, виймаємо кісточки.
Крок 4. Яйця збиваємо з цукром і ванільним цукром, додаємо крохмаль і манну крупу, розпушувач, добре перемішуємо міксером.
Крок 5. Тепер дістаємо тісто з холодильника. Дві третини тіста розподіляємо на дно рознімної форми (26 см), злегка присипаної борошном. Інше тісто скачуємо ковбаскою і розподіляємо по бортику форми, формуючи край пирога.
Крок 6. На дно пирога викладаємо половинки абрикосів, зверху викладаємо сирну начинку.
Крок 7. Зробити штрейзель. Масло спочатку рубаємо разом з цукром, ванільним цукром і борошном, потім розтираємо пальцями в дрібну крихту. Розподіляємо штрейзель по верху пирога.
Крок 8. Випікаємо пиріг з розігрітій до t 170 градусів духовці 45-50 хвилин. Потім добре охолоджуємо прямо у формі.
Крок 9. Різати готовий пиріг можна тільки повністю остиглим, інакше начинка потече.
Приємного апетиту!