Шоколадні кекси з карамельним кремом - новий рецепт

Цікаві рецепти


Ці кекси гарні і без крему, але з ним вони стають набагато ніжніше і смачніше.

Інгредієнти:

  • Для тіста:
  • Вершкове масло 100 грам
  • Цукор 100 грам
  • Яйця 3 штуки
  • Сметана 10-20% 200 грам
  • Какао 3 ст. ложки
  • Розпушувач 2 ч. ложки
  • Борошно 150-200 грам
  • Для крему:
  • Вершкове масло 100 грам
  • Коричневий цукор (або білий) 150 грам
  • Вершки 33-35% 100 мл
  • Ванільна паличка 1 штука
  • Спосіб приготування:

    Крок 1. Готуємо тісто. Масло розтерти з цукром.


    Крок 2. Додати яйця, перемішати.


    Крок 3. Додати сметану, перемішати.


    Крок 4. Додати какао, перемішати. Додати розпушувач і борошно, замісити не дуже густе тісто.


    Крок 5. Формочки змастити маслом (силіконові формочки змащувати не треба), викласти тісто, заповнюючи формочки на дві третини. Поставити в розігріту до t 180 градусів духовку Випікати протягом 25-30 хвилин.


    Крок 6. Готуємо крем. Паличку ванілі розрізати, вийняти насіння.




    Крок 7. Вершкове масло розтопити.


    Крок 8. Додати цукор.


    Крок 9. Потім додати вершки.


    Крок 10. Додати насіння ванілі (ванільний цукор додати на цьому ж етапі), перемішати.

    Крок 11. При постійному помішуванні довести масу до кипіння. Кип'ятити протягом 5 хвилин. Охолодити.

    Крок 12. Охолоджену масу збити.

    Крок 13. За допомогою кулінарного шприца (або просто ложкою) викласти крем на остиглі кекси.


    Приємного апетиту!


    Рекомендуємо кулінарні рецепти:
    Додати коментар
    Ваше ім'я:  

    Напишіть слово "шашлик" без кавичок