Капустяні пончики - новий рецепт

Цікаві рецепти


Пончики виходять смачні і ароматні. Відчуття, ніби їж пиріжок з капустою.

Інгредієнти:

  • Капуста білокачанна 400-500 грам
  • Рослинна олія 2-3 ст. ложки
  • Вода 1 літр
  • Борошно блинная 1-2 склянки
  • Сіль, перець за смаком
  • Спосіб приготування:

    Крок 1. Нарізаємо капусту на квадратики, приблизно 1х1см


    Крок 2. Далі капусту зварити у воді, варити приблизно 10 хвилин. Капуста повинна стати м'якою..


    Крок 3. Потім воду злити і капусту остудити до теплого стану або повністю остудити. Потім додаємо в неї млинцеву борошно, сіль і перець. У цьому рецепті використовується саме борошно блинная, так як в неї вже все додано яйця, сода і цукор.




    Крок 4. Консистенція тіста повинна вийти густіше, ніж на оладки, тісто не повинна стікати з ложки, а як-би «шлепаться» з нього. Тому борошно додаємо поступово.
    Після цього нагріваємо олію в сковороді, приблизно 2 см від борту, як для смаження пончиків і коли воно раскалилось, починаємо смажити. Пончики повинні піднятися і стати золотистого кольору.


    Приємного апетиту!


    Рекомендуємо кулінарні рецепти:
    Додати коментар
    Ваше ім'я:  

    Напишіть слово "смакота" без кавичок