Оселедцевий паштет «Студентський» - новий рецепт

Цікаві рецепти


Інгредієнти:

  • Філе оселедця (слабосолене) 150 грам
  • Яйце варене 1 штука
  • Картопля відварна в мундирі» 1 штука
  • Цибуля ріпчаста 0,5 штуки
  • Масло вершкове 50 грам
  • Сіль, перець чорний мелений за смаком
  • Оцет 9% 0,5 ч. ложки
  • Часник 1 зубчик
  • Спосіб приготування:

    Крок 1. Філе слабосоленої оселедця порізати невеликими шматочками. Додати розм'якшене до кімнатної температури вершкове масло.


    Крок 2. До оселедця і маслу додати порізану дрібно цибулю і варене яйце.


    Крок 3. Також додати варений і порізану картоплю, подрібнений часник, влити оцет.



    Крок 4. Подрібнити всі продукти в блендері до майже однорідної маси. Потім паштет за смаком посолити і посипати свіжомеленим чорним перцем, добре перемішати.


    Крок 5. Подати оселедцевий паштет «Студентський» на ломтях хліба житнього або висівкового. Зверху можна ще трохи посипати чорним перцем і прикрасити зеленню.

    Приємного апетиту!


    Рекомендуємо кулінарні рецепти:
    Додати коментар
    Ваше ім'я:  

    Напишіть слово "смаколики" без кавичок