Веретено в тесті - новий рецепт

Цікаві рецепти


Веретено надзвичайно смачне саме в гарячому вигляді! А хрумка рум'яна хлібна скоринка служить не тільки гідною прикрасою страви – вона чудово гармонує з запеченим м'ясом!

Інгредієнти:

  • Для тіста:
  • Яйце 1 штука
  • Молоко 1 стакан
  • Борошно 2 склянки
  • Рослинна олія 2 ст. ложки
  • Сіль 0,5 ч. ложки
  • Для начинки:
  • М'ясний фарш 300 грам
  • Копчені свинячі реберця 400 грам
  • Цибуля ріпчаста 1 штука
  • Яйце 1 штука
  • Свіжа петрушка 1-2 гілочки
  • Сіль, спеції за смаком
  • Спосіб приготування:

    Крок 1. Свинячі реберця (копчені) звільнити від м'яса. М'ясо подрібнити.

    Крок 2. Нарізати цибулю.

    Крок 3. У фарш додати цибулю, яйце, сіль, спеції і подрібнену зелень петрушки.

    Крок 4. Додати дрібно порізане копчене м'ясо.



    Крок 5. Фарш гарненько перемішаємо. Тепер навколо реберця долоньками формуємо котлетку.

    фарш налепить на косточку

    Крок 6. Замісити тісто: змішати молоко, рослинне масло, додати сіль, яйце і борошно. Потім розкачати тісто в пласт. Тонко розкатаний пласт тіста нарізаємо тоненькими (5 мм) довгими смужками.

    Крок 7. І в хаотичному порядку починаємо обгортати ними нашу котлетку на кісточці.

    Крок 8. Викладаємо наше веретено на деко і змащуємо збитим яйцем.

    Крок 9. Випікати в розігрітій духовці при температурі 180 градусів приблизно 40-45 хвилин. Якщо хлібна скоринка зарум'яниться трохи раніше, то не забудьте накрити її фольгою.

    Приємного апетиту!


    Рекомендуємо кулінарні рецепти:
    Додати коментар
    Ваше ім'я:  

    Напишіть слово "смаколики" без кавичок