Баклажани по-корейськи мариновані на зиму - новий рецепт

Цікаві рецепти


Інгредієнти:

  • Баклажани 2,5 кг.
  • Солодкий червоний перець 600 грам
  • Цибуля ріпчаста 3 штуки
  • Морква 4 штуки
  • Часник 1 голівка
  • Цукор 2,5 ст. ложки
  • Перець чорний мелений 1 ч. ложка
  • Сіль 2 ч. ложки
  • Вода 2 ст. ложки
  • Рослинна олія 200 грам
  • Оцет 9% 160 грам
  • Зелень петрушки пучок
  • Спосіб приготування:

    Крок 1. Баклажани ретельно вимиваємо, робимо поздовжні розрізи не до кінця. У каструлю наливаємо 3 літри води, додаємо 4 ст. л. солі, доводимо до кипіння, кладемо баклажани, варимо після закипання 7-10 хвилин, вийняти, охолодити.


    Крок 2. Перець нарізати соломкою, цибулю – півкільцями, моркву – на корейській тертці, часник потовкти. Змішати ці овочі, додати 2 ч. л. солі. Охолоджені баклажани нарізати великими шматочками, можна кубиками. Змішати всі овочі, додати порізану петрушку, додати цукор, олія, оцет, 2 ложки води, чорний мелений перець. Все ретельно перемішати і залишити на 12-16 годин при кімнатній температурі.




    Крок 3. Потім розкласти баклажани по-корейськи в півлітрові баночки і стерилізувати 30 хвилин після закипання, закатати і охолодити без укутування. Виходять дуже смачні баклажани.


    Приємного апетиту!


    Рекомендуємо кулінарні рецепти:
    Додати коментар
    Ваше ім'я:  

    Напишіть слово "кулінарія" без кавичок