Спробувавши рибку з хрусткою скоринкою в густому, пахучому спеціями соусі, ви мимоволі перенесетеся в Індію. Рибу можете вибрати будь-яку, яка вам подобається, головне, щоб вона була без кісток. У нашому рецепті ми використовуємо філе судака.
Крок 1: маринуємо рибу, а для цього приготуємо маринад: нарізаємо часник, імбир, перець чилі, ? частина цибулі, яка залишається сирої і ? частина цибулі, яку ми обсмажуємо. Додаємо лимонний сік і сіль за смаком. Подрібнюємо всі ці інгредієнти блендером.
Крок 2: змащуємо нашим маринадом філе риби і посипаємо каррі.
Крок 3: поки риба маринується, ми приготуємо соус: варимо ? склянки сочевиці.
Крок 4: гарбуз, імбир, чилі, цибуля і один невеликий помідор тушкуємо на вершковому маслі до повної готовності, це займе близько 10 хвилин.
Крок 5: змішуємо всі інгредієнти в каструлі і вливаємо вершки або натуральний йогурт, додаємо карі.
Крок 6: подрібнюємо інгредієнти блендером і кип'ятити кілька хвилин. Солимо за смаком.
Крок 7: нарізаємо рибу на смужки, робимо паніровку в борошні і обсмажуємо.
Крок 8: готову рибу викладаємо на серветку, щоб позбутися від зайвої олії.
Крок 9: наливаємо наш соус в піалу і подаємо з рибою. Приємного апетиту!