Швидкий паска без дріжджів - новий рецепт

Цікаві рецепти


Такий рецепт підходить для тих, хто з якихось причин не може спекти традиційна паска з дріжджового тіста. Всі продукти доступні, результат чудовий! Паска виходить повітряним, ароматним, з вологою начинкою та хрусткою скоринкою.

Інгредієнти:

  • Вершковий сир (Філадельфія, Альманте) 400 грам
  • Вершки 35% 150 мл
  • Білий шоколад 75 грам
  • Коньяк (за бажанням) 1 ст. л.
  • Цедра лимона 1 ч. л.
  • Ваніль 1 грам
  • Борошно 300 грам
  • Розпушувач 1 ст. л.
  • Яйця 4 штуки
  • Цукрова пудра 450 грам
  • Родзинки - 100 грам
  • Лимонний сік - 3 ст. л.
  • Мигдаль 40 грам
  • Спосіб приготування:

    Крок 1: вершковий сир збиваємо з 100 мл вершків.

    Крок 2: відміряємо 50 мл вершків, підігріваємо і розтоплюємо в них шоколад.

    Крок 3: розтоплений шоколад, ваніль і коньяк з'єднуємо з сирною сумішшю. Добре збиваємо.

    Крок 4: збиваємо яйця і вводимо 250 грам цукрової пудри, не перестаючи збивати. Загальний час збивання - 10 хвилин.

    Крок 5: з'єднуємо сирну і яєчну маси і збиваємо на першій швидкості міксера.

    Крок 6: додаємо цедру і добре перемішуємо.



    Крок 7: просіяне з розпушувачем борошно поступово додаємо до приготованої маси і збиваємо. Тісто має стікати з лопатки стрічками.

    Крок 8: обваляти в борошні родзинки і відправити в тісто.

    Крок 9: беремо форму і викладаємо в неї тісто, заповнюючи на 2/3. Відправляємо в розігріту до 180 градусів духовку на 35-40 хвилин.

    Крок 10: поки печеться паска, приготуємо лимонну глазур: 200 грам цукрової пудри змішуємо з лимонним соком і добре перетираємо ложкою.

    Крок 11: дістаємо приготований паска, даємо трохи охолонути і поливаємо його глазур'ю, зверху посипаємо смаженим мигдалем. Паска готова! Приємного апетиту!


    Рекомендуємо кулінарні рецепти:
    Додати коментар
    Ваше ім'я:  

    Напишіть слово "кулінарія" без кавичок