Курка з чебрецем і червоним цибулею в бальзамічний оцет - новий рецепт

Цікаві рецепти


Пряна курочка під пікантним соусом.

Інгредієнти:

  • Оливкова олія 3 ст. л.
  • Коричневий цукор - 1/3 склянки
  • Листя свіжого чебрецю 2 ст. л.
  • Бальзамічний оцет 3 ст. л.
  • Сіль, перець за смаком
  • Вода 1/3 склянки
  • Цибулю 2-3 штуки
  • Спосіб приготування:

    Крок 1: в мисочці змішуємо всі інгредієнти для соусу: листя свіжого чебрецю, бальзамічний оцет, сіль, перець, оливкова олія, вода, цукор.

    Крок 2: ріжемо цибулю навпіл.

    Крок 3: приготованим соусом змащуємо курку і поставити у форму для випікання шкірою вниз і половинки цибулі зрізом вниз. Накриваємо фольгою і випікаємо близько години в розігрітій до 180 градусів духовці.



    Крок 4: через годину знімаємо фольгу і перевертаємо курку і цибулю. Повертаємо курку назад в духовку і готуємо до рум'яного кольору. Подаємо, як основне блюдо. Приємного апетиту!


    Рекомендуємо кулінарні рецепти:
    Додати коментар
    Ваше ім'я:  

    Напишіть слово "кулінарія" без кавичок