Салат з морської капусти по-корейськи - новий рецепт

Цікаві рецепти


Салат з морської капусти по-корейськи – це дуже смачний, поживний і корисний салатик. Салат подають гарячим, тому в ньому повністю розкриваються смаки і аромати всіх інгредієнтів.

Інгредієнти:

  • Суха морська капуста 250 грам
  • Свинина 300 грам
  • Сіль, перець чорний мелений за смаком
  • Цибуля ріпчаста 1 штука
  • Соєвий соус за смаком
  • Часник 1-2 зубчики
  • Кінза за смаком
  • Спосіб приготування:

    Крок 1. Сушену морську капусту слід гарненько промити під проточною водою кілька разів. Після цього складіть її в глибоку ємність, залийте холодною водою, щоб вона повністю покривала капусту, і залиште на 4-5 годин.


    Крок 2. Після того, як водорість повністю насититься водою, стане м'якою і збільшиться в об'ємі в кілька разів, ретельно промийте її теплою водою і викладіть в друшляк. Зайва вода нам не потрібна, тому дочекайтеся, поки з капусти стече вся волога.


    Крок 3. Ріпчасту цибулю почистіть і наріжте невеликими шматочками або півкільцями. Свинину промийте і висушіть, а потім наріжте невеликими квадратиками розміром близько двох сантиметрів. Замість свинини можна використовувати інше м'ясо, яке ви любите. Налийте в сковороду олію і добре розігрійте. Викладіть туди подрібнену цибулю і нарізане м'ясо. Обсмажуйте їх протягом декількох хвилин, щоб утворилася золотава скоринка, а після зменшіть вогонь і тушкуйте до тих пір, поки м'ясо не приготується.




    Крок 4. Додайте в сковороду морську капусту, соєвий соус, трохи солі, сушену кінзу і часник, пропущений через прес. Тушкуйте капусту протягом п'яти хвилин під кришкою, після чого додайте трохи води, ретельно все перемішайте, зменшіть вогонь і знову накрийте кришкою. Тушкуйте все протягом 25-30 хвилин, поки морська капуста не стане повністю м'якою.


    Крок 5. Ось тепер смачний, ароматний і дуже корисний салат з морської капусти по-корейськи готовий!


    Приємного апетиту!


    Рекомендуємо кулінарні рецепти:
    Додати коментар
    Ваше ім'я:  

    Напишіть слово "кулінарія" без кавичок