Шоколадний пиріг з сиром і згущеним молоком - новий рецепт

Цікаві рецепти


Зміст сиру в багатошаровій можете коригувати, більше або менше. Шоколадна частину пирога виходить дуже соковитою і смачною, не осідає при охолодженні.

Інгредієнти:

  • Яйця 2 штуки
  • Цукор 4 ст. ложки
  • Кефір (або кисле молоко) 1 стакан
  • Какао 1,5 ст. ложки
  • Рослинна олія 2,5 ст. ложки
  • Сода 1 ч. ложка
  • Оцет 1 ст. ложка
  • Борошно 1,5 склянки
  • Начинка:
  • Сир 350-400 грам
  • Згущене молоко 1 банка
  • Спосіб приготування:

    Крок 1. Для начинки змішуємо сир зі згущеним молоком і збиваємо в однорідну масу. Окремо збити яйця з цукром в пишну піну, додати кефір, масло, какао, загасити соду оцтом, розмішати. Тепер потрібно просіяти в тісто борошно. Знову розмішати.


    Крок 2. Форму для випічки (бажано роз'ємна) змастити рослинним маслом, застелити дно пергаментом (папір для випічки), вилити 1\3 частина шоколадного тіста (це буде підстава для пирога, потім викласти сирну начинку.



    Крок 3. Далі поверх вилити тісто.


    Крок 4. Помістити форму з пирогом в розігріту духовку і пекти 30 хвилин при температурі 190 градусів, потім зменшити до t 170 градусів і ще 10-20 хвилин – це залежить від висоти вашого пирога у формі.


    Приємного апетиту!


    Рекомендуємо кулінарні рецепти:
    Додати коментар
    Ваше ім'я:  

    Напишіть слово "смакота" без кавичок