Курка в соусі теріякі - новий рецепт

Цікаві рецепти


Куряче філе в соусі теріякі. У цьому рецепті ми вирішили приготувати соус самостійно - швидко, легко, а головне набагато корисніше магазинного.

Інгредієнти:

  • Куряче філе 2 штуки
  • Соєвий соус ? склянки
  • Мелений імбир 1 ч. л.
  • Мед 2 ч. л.
  • Рослинна олія 1 ст. л.
  • Бальзамічний (або винний) оцет за смаком
  • Насіння кунжуту за смаком
  • Спосіб приготування:

    Крок 1: для початку приготуємо соус: змішуємо соєвий соус з імбиром, медом, олією і бальзамічним оцтом. Соус готовий!

    Крок 2: куряче філе нарізаємо невеликими шматочками і заливаємо соусом. Залишаємо м'ясо на годину в холодильник, щоб воно добре просочилося.



    Крок 3: розігріваємо сковороду, дістаємо наше м'ясо з холодильника і обсмажуємо до рум'яної скоринки.

    Крок 4: вливаємо в сковороду залишився соус і тушкуємо ще 5 хвилин, головне не перетримати, щоб курка не стала сухою. Соус повинен стати густим.

    Крок 5: посипаємо курячі шматочки кунжутом і подаємо. Як гарнір добре підійде рис або локшина. Приємного апетиту!


    Рекомендуємо кулінарні рецепти:
    Додати коментар
    Ваше ім'я:  

    Напишіть слово "кухня" без кавичок