Крок 1. Картоплю очищаємо і ставимо варитися.
Крок 2. Цибулю чистимо, нарізаємо і пасеруємо на рослинній олії.
Крок 3. Зелень нарізаємо.
Крок 4. Коли картопля звариться, робимо з нього пюре, солимо і перчимо. Додаємо пасеровану цибулю і зелень. Перемішуємо.
Крок 5. Тепер займемося другий начинкою з капусти. Цибулю злегка обсмажуємо на рослинному маслі. Капусту шаткуємо, і відправляємо до цибулі смажитися до готовності. Солимо і перчимо її за смаком.
Крок 6. Далі лаваш розрізаємо на прямоугольнички.
Крок 7. Кладемо на середину начинку, загинаємо спочатку зверху і знизу, потім загортаємо рулетиком.
Крок 8. Викладаємо швом вниз на деко, застелений пергаментним папером.
Крок 9. Яйце збиваємо і змащуємо пиріжки.
Крок 10. Випікаємо пиріжки в гарячій духовці при t 180 градусів 15 хвилин – поки вони трохи не підрум'яняться.
Приємного апетиту!