Ледачі пиріжки з картоплею і капустою - новий рецепт

Цікаві рецепти


Інгредієнти:

  • Лаваш вірменський 2 штуки
  • Яйце 1 штука
  • Сіль, перець за смаком
  • Картопля 5 штук
  • Капуста 300 грам
  • Зелень (будь-яка) 1 пучок
  • Рослинна олія 1-2 ст. ложки
  • Спосіб приготування:

    Крок 1. Картоплю очищаємо і ставимо варитися.


    Крок 2. Цибулю чистимо, нарізаємо і пасеруємо на рослинній олії.


    Крок 3. Зелень нарізаємо.


    Крок 4. Коли картопля звариться, робимо з нього пюре, солимо і перчимо. Додаємо пасеровану цибулю і зелень. Перемішуємо.


    Крок 5. Тепер займемося другий начинкою з капусти. Цибулю злегка обсмажуємо на рослинному маслі. Капусту шаткуємо, і відправляємо до цибулі смажитися до готовності. Солимо і перчимо її за смаком.




    Крок 6. Далі лаваш розрізаємо на прямоугольнички.


    Крок 7. Кладемо на середину начинку, загинаємо спочатку зверху і знизу, потім загортаємо рулетиком.


    Крок 8. Викладаємо швом вниз на деко, застелений пергаментним папером.

    Крок 9. Яйце збиваємо і змащуємо пиріжки.


    Крок 10. Випікаємо пиріжки в гарячій духовці при t 180 градусів 15 хвилин – поки вони трохи не підрум'яняться.


    Приємного апетиту!


    Рекомендуємо кулінарні рецепти:
    Додати коментар
    Ваше ім'я:  

    Напишіть слово "кулінарія" без кавичок