Запіканка з рисом, курячим філе, кукурудзою і овочами - новий рецепт

Цікаві рецепти


Інгредієнти:

  • Куряче філе 500 грам
  • Рис відварений 1 стакан
  • Кукурудза консервована (або зелений горошок) 1 баночка
  • Болгарський перець 2 штуки
  • Цибуля порей 1 стебло
  • Морква 200 грам
  • Сир твердих сортів - 200 грам
  • Сметана 500 грам
  • Рослинна олія 1-2 ст. ложки
  • Сіль, перець за смаком
  • Спосіб приготування:

    Крок 1. Куряче філе дрібно нарізати.


    Крок 2. Перець очистити від насіння, нарізати кубиками.


    Крок 3. Моркву натерти на крупній тертці.


    Крок 4. Цибулю порей нарізати півкільцями (ріпчаста дрібно покришити).


    Крок 5. На рослинному маслі посмажити філе до готовності (близько 15 хвилин), посолити, поперчити.


    Крок 6. В іншій сковороді, на рослинній олії, обсмажити моркву.


    Крок 7. Додати перець, смажити до тих пір, поки перець не стане м'яким.




    Крок 8. Додати цибулю, злегка обсмажити, трохи посолити.


    Крок 9. У форму для запікання (форма 20?30 см, і висотою 5 см) викласти відварений рис, розрівняти (форму не змащувати).


    Крок 10. На рис викласти овочі, розрівняти.

    Крок 11. На овочі викласти половину сметани, розрівняти.

    Крок 12. Потім викласти філе, розрівняти.

    Крок 13. На філе викласти кукурудзу (воду злити).

    Крок 14. На кукурудзу викласти решту сметану.

    Крок 15. Посипати сиром. Поставити в духовку. Запікати при температурі 180 градусів до золотистого кольору (приблизно 30 хвилин).


    Приємного апетиту!


    Рекомендуємо кулінарні рецепти:
    Додати коментар
    Ваше ім'я:  

    Напишіть слово "смакота" без кавичок