«Апельсинова» курка - новий рецепт

Цікаві рецепти


За рахунок апельсинового соку куряче філе набуває інший смак, більш пікантний і незвичайний, чим сильно відрізняється від класичного приготування.

Інгредієнти:

  • Куряче філе 500-600 грам
  • Апельсин 1 штука
  • Солодкий перець 1 штука
  • Цибуля 1 штука
  • Часник 2-3 зубчики
  • Імбир невеликий корінець
  • Цукор 1 ст. л.
  • Мелений (або свіжий) чилі за смаком
  • Соєвий соус 1 ст. л.
  • Спосіб приготування:

    Крок 1: вичавлюємо з апельсина сік, подрібнюємо часник, натираємо імбир. Всі ці інгредієнти змішуємо з 2-3 столовими ложками води, соєвим соусом, додаємо чилі і цукор. Заважаємо соус до тих пір, поки не розчиниться цукор.

    Крок 2: ріжемо цибулю і солодкий перець півкільцями.

    Крок 3: куряче філе ріжемо на середні шматочки.



    Крок 4: розігріваємо сковороду і обсмажуємо шматочки філе до золотистої скоринки.

    Крок 5: додаємо до філе цибуля і перець. Обсмажуємо протягом декількох хвилин, після чого вливаємо соус готуємо на великому вогні до загусання соусу.

    Крок 6: в якості гарніру до такого страва добре підійде відварний рис. приємного апетиту!


    Рекомендуємо кулінарні рецепти:
    Додати коментар
    Ваше ім'я:  

    Напишіть слово "кухня" без кавичок