Свинячий шашлик в лимонному маринаді - новий рецепт

Цікаві рецепти


Успіх цієї страви багато в чому залежить від правильно обраного м'яса. Для шашлику ідеально підходить свинячий ошийок. Найсмачніший шашлик виходить з свіжого, ні разу не замороженого м'яса.

Інгредієнти:

  • Свинячий ошийок 1,5 кг.
  • Газована мінеральна вода 0,5 літра
  • Лимон 2 штуки
  • Помідори 2 штуки
  • Петрушка 1 пучок
  • Цибуля ріпчаста 3 штуки
  • Сіль, спеції для шашлику за смаком
  • Спосіб приготування:

    Крок 1. Ретельно вимийте м'ясо під проточною водою і наріжте великими шматками. Викладіть їх у велику миску або каструлю, посипте сіллю і спеціями, а потім перемішайте.


    Крок 2. Очистіть і обмийте цибулю. Дві цибулини прокрутіть через м'ясорубку, одну наріжте кільцями. Поріжте помідори і 1 лимон на дрібні шматочки, з другого видавіть сік у склянку. Петрушку подрібніть.


    Крок 3. У ємність з м'ясом додайте цибульну кашку і нарізані інгредієнти.




    Крок 4. Перемішайте всі складові і до лийте в миску мінеральної води, вона повинна практично покривати м'ясо. Влийте невелику кількість лимонного соку. Спробуйте маринад на смак, він повинен бути досить солоним і кислуватим. Зверху на м'ясо викладіть цибульні кільця, накрийте ємність кришкою і по можливості притисніть її чим-небудь важким.


    Крок 5. Через кілька годин м'ясо просочиться маринадом, і його можна буде смажити.


    Приємного апетиту!


    Рекомендуємо кулінарні рецепти:
    Додати коментар
    Ваше ім'я:  

    Напишіть слово "кулінарія" без кавичок