Риба в картопляній скоринці - новий рецепт

Цікаві рецепти


Інгредієнти:

  • Філе тілапії (або іншої білої риби, наприклад, тріски, пикшы і т. д.) 4 тушки
  • Яйця 2 штуки
  • Картопля 4-5 штук
  • Борошно 2 ст. ложки
  • Рослинне масло для смаження
  • Сіль за смаком
  • Спосіб приготування:

    Крок 1. Картоплю натерти на крупній тертці. Віджимаємо руками, щоб пішла зайва волога.


    Крок 2. Додаємо яйця, борошно, сіль і перемішуємо.

    IMG_4215-300x225
    Крок 3. Тушки тілапії обвалюємо з двох сторін у борошні.




    Крок 4. З двох сторін притискаємо до риби картопляну масу. Акуратно кладемо рибу на сковорідку з розігрітою олією. Смажимо на середньому вогні.


    Крок 5. Коли з одного боку скоринка зарум'яниться, перевертаємо на інший. Зменшуємо вогонь і смажимо до готовності.


    Приємного апетиту!


    Рекомендуємо кулінарні рецепти:
    Додати коментар
    Ваше ім'я:  

    Напишіть слово "смаколики" без кавичок