Компот з вишень і абрикосів

Напої

Компот з вишень і абрикосів
Вода2 лАбрикос200 г
Вишня200 г Цукор-Пісок100 г

Опис рецепта - Компот з вишень і абрикосів:

Саме влітку можна варити й пити чудові компоти із самих різних сезонних фруктів і ягід. Адже немає нічого смачніше й полезней. Ароматні і яскраві такі компоти завжди будуть до речі жарким літнім днем. Приготовлені на основі концентратів соки, що продаються в магазинах, ніколи по корисності не зрівняються з компотами, звареними зі свіжих фруктів і ягід.


Крок 1:



Компот з вишень і абрикосів - готування

Для того, щоб зварити такий компот потрібно побрати: свіжі абрикоси, вишні, цукор і воду.


Крок 2:



Компот з вишень і абрикосів - готування

Абрикоси добре моєму, видаляємо ушкоджені.


Крок 3:



Компот з вишень і абрикосів - готування
Вода2 л

У каструлю наливаємо очищену воду. Мається на увазі фільтровану або питну з магазину.


Крок 4:



Компот з вишень і абрикосів - готування
Абрикос200 г

У воду кладемо вимиті, неушкоджені, цілі абрикоси.


Крок 5:



Компот з вишень і абрикосів - готування
Вишня200 г

Добре миємо вишню.


Крок 6:



Компот з вишень і абрикосів - готування

Додаємо в каструлю вишню.


Крок 7:



Компот з вишень і абрикосів - готування
Цукор-Пісок100 г

Потім насипаємо цукор. Я скарбу 100 г цукру, але дивитеся по смакові. Комусь потрібно більше, комусь менше. Ставимо каструлю на плиту й варимо 15-20 хвилин.


Крок 8:



Компот з вишень і абрикосів - готування

Чудовий, смачний і корисний компот готовий.


Крок 9:



Компот з вишень і абрикосів - готування

Компот прохолоджуємо й подаємо до стола в обід, вечерю або просто між прийманнями їжі. Приємного апетиту


Рекомендуємо кулінарні рецепти:
Додати коментар
Ваше ім'я:  

Напишіть слово "шашлик" без кавичок