Салат зі свинячого серця - новий рецепт

Цікаві рецепти


Інгредієнти:

  • Серце свиняче 1 штука (200 г)
  • Цибуля ріпчаста 2 штуки
  • Цибуля зелена пучок
  • Листя салату 2 пучка
  • Помідор 1 штука
  • Морква по корейськи 100 грам
  • Для соусу:
  • Йогурт - 2 ст. ложки
  • Гірчиця французька 1 ч. ложка
  • Гірчиця звичайна 1 ч. ложка
  • Соняшникова олія - 3-5 ст. ложок
  • Морква по корейськи 100 грам
  • Спосіб приготування:

    Крок 1. Серце розрізаємо навпіл і видаляємо згустки крові, промиваємо і ставимо варитися у підсоленій воді на одну годину.

    Крок 2. Листя салату промиваємо і рвемо на невеликі частини.

    Крок 3. Коли серце готове, охолодити його і ріжемо соломкою, максимально підходить за розміром до форми нарізки цибулі.



    Крок 4. Два види цибулі ріжемо соломкою і маринуємо у винному оцті. Додаємо так само сіль, цукор і трохи чорного перцю. Змішуємо цибулю і серце дуже ретельно і залишаємо на годину маринуватися разом.

    Крок 5. Потім змішуємо серце і цибулю і морквою гострої (її можна і не додавати).

    Крок 6. Листя салату змішуємо з підготовленим соусом (змішаної гірчицею, йогуртом і маслом).

    Крок 7. Формуємо салат. Листя викладаємо на блюдо з боків, а в середину – серце з цибулею і морквою.

    Крок 8. Зверху прикрашаємо нарізаним помідором.

    Приємного апетиту!


    Рекомендуємо кулінарні рецепти:
    Додати коментар
    Ваше ім'я:  

    Напишіть слово "шашлик" без кавичок