Печиво з корицею - новий рецепт

Цікаві рецепти


Кориця надає пирогів, булка або печінкою дуже яскравий і насичений смак.

Інгредієнти:

  • Вершкове масло 150 грам
  • Цукор 180 грам
  • Мед 2 ст. ложки
  • Яйця 2 штуки
  • Борошно 2-3 склянки
  • Розпушувач 1 ч. ложка
  • Сода 0,5 ч. ложки
  • Кориця 1 ст. ложка
  • Спосіб приготування:

    Крок 1. Вершкове масло добре збиваємо, а потім, продовжуючи збивати, потроху додаємо цукор. У цю масу додаємо мед і яйце. Ще раз гарненько збиваємо.


    Крок 2. У суміш додаємо 2 столові ложки цукру з корицею, розпушувач, соду, борошно. Борошна може знадобитися 2 або 3 склянки, потрібно дивитися по тісту, воно повинно нагадувати м'який пластилін. Тому вводимо в суміш борошно потроху.


    Крок 3. Замішуємо тісто, загортаємо в харчову плівку і кладемо в холодильник на 30-40 хвилин.


    Крок 4. Витягуємо з холодильника тісто і розгортаємо його товщиною 3 мм, А потім за допомогою формочок для печива або звичайним склянкою вирізаємо саме печиво.




    Крок 5. Деко змащуємо вершковим маслом або застелаем пергаментом. Перенесим на нього акуратно печиво, т. до. воно крихке.


    Крок 6. Печиво зверху змащуємо білком яйця, а зверху посипаємо цукром з корицею.


    Крок 7. Випікаємо в духовці при температурі 180 градусів приблизно 12-15 хвилин. Печиво, коли охолоне, то стане хрустким.

    Приємного апетиту!


    Рекомендуємо кулінарні рецепти:
    Додати коментар
    Ваше ім'я:  

    Напишіть слово "шашлик" без кавичок