Яблучно-рисова запіканка - новий рецепт

Цікаві рецепти


Відмінне дієтичне і дуже смачне блюдо.

Інгредієнти:

  • Рис 300 грам
  • Яблука 600-700 грам
  • Яйця 3 штуки
  • Цукор 5 ст. ложок
  • Сіль 1 ч. ложка
  • Вершкове масло 50 грам
  • Спосіб приготування:

    Крок 1. Відварити рис у підсоленій воді до напівготовності.


    Крок 2. Потім додати вершкове масло і яйця, збиті з цукром (3 ст. ложки). Добре перемішати.


    Крок 3. Яблука нарізати тонкими шматочками, пересипати цукром, розм'якшити їх, відваривши в невеликій кількості води до випаровування рідини. Але якщо яблука швидко розварюються, тоді цього робити не обов'язково.




    Крок 4. Форму рясно змастити вершковим маслом. Викласти шарами: рис – яблука – рис – яблука. Зверху залити збитим яйцем.


    Крок 5. Випікати в розігрітій духовці при температурі 200 градусів до готовності яблук 30-60 хвилин.


    Крок 6. Дати їй постояти хвилин 30, щоб вона добре різалася, а не розсипалася.


    Приємного апетиту!


    Рекомендуємо кулінарні рецепти:
    Додати коментар
    Ваше ім'я:  

    Напишіть слово "смаколики" без кавичок