Сирник з чорницею «Фіалки» - новий рецепт

Цікаві рецепти


Інгредієнти:

  • Печиво 120 грам
  • Волоські горіхи 0,5 склянки
  • Вершкове масло - 70 грам
  • Яєчні жовтки 1 штука
  • Для сирної маси:
  • Сир 500 грам
  • Цукор 5 ст. ложок
  • Ванільний цукор - 10 грам
  • Сметана 0,5 склянки
  • Яйця курячі 2 штуки
  • Яєчні білки 1 штука
  • Крупа манна 30 грам
  • Пудинг ванільний 40 грам
  • Чорниця перетерта з цукром 1,5 склянки
  • Цукрова пудра 1 ст. ложка
  • Спосіб приготування:

    Крок 1. Печиво поламати на шматочки, покласти в блендер. Додати горіхи.


    Крок 2. Змолоти в крихту. Додати до крихті розм'якшене вершкове масло і перемішати.


    Крок 3. Форму застелити папером для випічки, викласти крихти з печива і ущільнити. Випікати при температурі 180 градусів 10-12 хвилин. Охолодити основу, не виймаючи з форми.


    Крок 4. В м'який сир додати цукор, ванільний цукор, сметану, яйця, білок, манку і 0.5 пачки пудингу і добре перемішати заглибним блендером до однорідної маси.


    Крок 5. Відкласти одну третину сирної маси і додати в неї чорницю, протерту з цукром, і другу половину пачки пудингу, добре перемішати.




    Крок 6. Форму з основою обернути фольгою. На основу з печива висипати заморожену чорницю.


    Крок 7. На чорницю викласти сирну масу з перетертої чорницею.


    Крок 8. Зверху викласти білу сирну масу. Форму з творожником поставити в піддон, в який на 1/2 налити води. Випікати при температурі 170 градусів 50-60 хвилин.


    Крок 9. Готовий творожник охолодити до кімнатної температури і поставити в холодильник на 6 годин, а краще на ніч, для дозрівання. Перед подачею сирник посипати цукровою пудрою і фіалковим цукром, прикрасити за бажанням квіточками фіалки.


    Приємного апетиту!


    Рекомендуємо кулінарні рецепти:
    Додати коментар
    Ваше ім'я:  

    Напишіть слово "смаколики" без кавичок