запечені Курячі стегенця з яблуками - новий рецепт

Цікаві рецепти


Курячі стегенця запечені з яблуками виходять дуже смачними і ароматними.

Інгредієнти:

  • Курячі стегна 5 штук
  • Яблука 2-3 штуки
  • Цибуля ріпчаста 1 штука
  • Мед 1 ст. ложка
  • Соєвий соус - 2-3 ст. ложки
  • Гірчиця 1 ст. ложка
  • Часник 2 зубчики
  • Сіль, перець за смаком
  • Рослинне масло для смаження
  • Спосіб приготування:

    Крок 1. Курячі стегенця помити і обсушити. Змішати в мисці соєвий соус, мед, гірчицю, сіль і перець, видавити часник. Добре вмочити в цьому маринаді стегенця і залишити на 1 годину, накривши миску кришкою.


    Крок 2. Цибулю нарізати півкільцями.


    Крок 3. Обсмажити цибулю на рослинній олії до рум'яності.




    Крок 4. Обсмажену цибулю викласти у форму для запікання. Яблука нарізати часточками. Частина яблук викласти на дно. Зверху розкласти курячі стегна, а в проміжках розмістити кілька часточок яблук. Змастити стегенця маринадом, але не виливати.


    Крок 5. У процесі запікання змастити стегенця маринадом ще 2-3 рази.


    Крок 6. Подати стегенця з улюбленим гарніром.

    Приємного апетиту!


    Рекомендуємо кулінарні рецепти:
    Додати коментар
    Ваше ім'я:  

    Напишіть слово "кулінарія" без кавичок