Торт з безе «Останній замет» - новий рецепт

Цікаві рецепти


Вид такого тортика завжди приваблює і змушує облизуватися.

Інгредієнти:

  • Яєчні білки 4 штуки
  • Цукор або цукрова пудра - 1 стакан
  • Згущене молоко 1 банка
  • Вершкове масло 200 грам
  • Спосіб приготування:

    Крок 1. Відокремлюємо білки від жовтків. Скрізь, де потрібно збити білки, пам'ятаємо два закону: білки повинні бути холодні, тоді зіб'ється краще. І другий закон: цукор вводимо поступово. За 3-4 ложки. Збиваємо.

    Крок 2. Потім знову висипаємо 3-4 ложки цукру.

    Крок 3. І знову збиваємо кілька секунд. Утворюється густа суміш, яку викладаємо на змащену маслом пергаментний папір. Беремо густу суміш на кінчик чайної ложечки й другою ложкою допомагаємо його покласти на папір. Саме чайна маленька ложечка!

    Крок 4. Випікаємо безе щоб хрумтіло і до зубів не прилипало, печемо на маленькому вогнику, як би підсушуючи. Навіть духовку залишаємо прочиненими на товщину ложки.



    Крок 5. З'єднуємо вершкове масло зі згущеним молоком.

    Крок 6. Збиваємо і отримуємо густий крем.

    Крок 7. Починаємо збирати торт. Перший шар безе просто викладаємо сухими.

    Крок 8. Безешку перевертаємо, накладаємо крем і пристроюємо до творення.

    Крок 9. Це початок другого ряду.

    Крок 10. Так шар за шаром виходять або купола або просто сніжки.

    Приємного чаювання!


    Рекомендуємо кулінарні рецепти:
    Додати коментар
    Ваше ім'я:  

    Напишіть слово "шашлик" без кавичок