Сир 15-18% жирності | 250 г | Яйце куряче | 2 шт. |
Ванілін | 5 г | Цукор-Пісок | 100 г |
Борошно | 200 г | Соняшникове масло | 50 мол |
Опис рецепта - Сирники:
Якщо у вас залежався сир то приступу ті до соковитих сирників
Крок 1:
| Сир 15-18% жирності | 250 г | Яйце куряче | 2 шт. | Ванілін | 5 г | Цукор-Пісок | 100 г | Борошно | 200 г | Соняшникове масло | 50 мол |
|
Беремо сир годиться любои як сухои так і мокрий але у випадку з мокрим борошна ледве більше,у сир додаємо 2 яица ванілін і цукор усі розтираємо,додаємо борошно приблизно 150-250 гр дивитеся самі як воидет тісто повинне бути не густим але що б прилипало до рук обвалюємо в борошні й на сковороду