Запіканка з курячим філе, овочами і картопляним пюре - новий рецепт

Цікаві рецепти


Інгредієнти:

  • Куряче філе 300 грам
  • Баклажани 300 грам
  • Болгарський перець 300 грам
  • Цибуля ріпчаста 1 штука
  • Морква 1 штука
  • Картопля 500 грам
  • Вершкове масло 2 ст. ложки
  • Молоко 50 мл
  • Сир твердий 100 грам
  • Сіль, перець за смаком
  • Рослинна олія 1-2 ст. ложки
  • Спосіб приготування:

    Крок 1. Картоплю почистити, відварити до готовності.


    Крок 2. Баклажани нарізати кубиками. Якщо баклажани гіркі, їх треба посипати сіллю, залишити на 30 хвилин, потім промити в холодній воді.


    Крок 3. Цибулю дрібно покришити.


    Крок 4. Моркву натерти на середній тертці.


    Крок 5. Перець очистити від насіння, нарізати соломкою.


    Крок 6. Філе нарізати невеликими шматочками.


    Крок 7. На рослинному маслі обсмажити цибулю.


    Крок 8. Додати моркву, трохи обсмажити.




    Крок 9. Додати філе, смажити 5 хвилин. Додати болгарський перець.


    Крок 10. Слідом додати баклажани, посолити, поперчити, смажити 10 хвилин.

    Крок 11. У картоплю додати масло і молоко, посолити і потовкти.

    Крок 12. Сир натерти на середній тертці.

    Крок 13. У форму для запікання (я використовувала форму розміром 15?20 см) викласти м'ясо з овочами, розрівняти.

    Крок 14. На м'ясо з овочами викласти картопляне пюре, розрівняти.

    Крок 15. Посипати сиром. Поставити в духовку. Запікати при температурі 180 градусів протягом 20-25 хвилин.


    Приємного апетиту!


    Рекомендуємо кулінарні рецепти:
    Додати коментар
    Ваше ім'я:  

    Напишіть слово "смакота" без кавичок