Гливи по-корейськи, або Хе з грибів - новий рецепт

Цікаві рецепти


Гливи по-корейськи, або Хе з грибів – це самий простий і швидкий варіант приготування грибів у домашніх умовах, які виходять дуже смачними, пряними і шалено ароматними!

Інгредієнти:

  • Гриби гливи 400-500 грам
  • Цибуля ріпчаста білий 1 штука
  • Оцет 9% 1 ч. ложка
  • Часник 2-3 зубчики
  • Цукор 1 ч. ложка
  • Сіль за смаком
  • Рослинна олія 2-3 ст. ложки
  • Кінза за смаком
  • Спосіб приготування:

    Крок 1. Для початку необхідно промити і нарізати гливи.


    Крок 2. Візьміть містку каструлю і наповніть її водою. Поставте на вогонь і доведіть до кипіння. Занурте у воду подрібнені гриби і варіть протягом 20 хвилин на повільному вогні. Гливи повинні стати м'якими. Коли гриби зваряться, злити воду і відкиньте їх на друшляк, щоб пішла зайва волога, оскільки в грибах її і без цього вистачає. Злегка віджати гливи.




    Крок 3. Ріпчасту цибулю наріжте тонкими півкільцями і відправте на розігріту сковороду з рослинним маслом. Обсмажуйте поки цибуля не стане прозорим. Після того, як гливи повністю охолонуть, перекладіть їх у містку ємність. Туди ж відправте обсмажену цибулю, трохи столового оцту, подрібнену кінзу, сіль та цукровий пісок за смаком. Часник почистіть і наріжте дрібними кубиками або ж пропустіть через прес. Надішліть часник до грибів і ретельно все перемішайте.

    Приємного апетиту!


    Рекомендуємо кулінарні рецепти:
    Додати коментар
    Ваше ім'я:  

    Напишіть слово "смаколики" без кавичок