Ковбаса з курки в пароварці - новий рецепт

Цікаві рецепти


Любителям побалувати себе ковбаскою, такий рецепт домашньої ковбаси доведеться за смаком - корисна, низькокалорійна, смачна і легка в приготуванні. Таку ковбасу можна подавати з овочевим гарніром у гарячому вигляді або охолодити і використовувати для ранкових бутербродів. Енергетична цінність всього 114 калорій на 100 грам.

Інгредієнти:

  • Куряче філе (або індички) 850 грам
  • Стебло селери 200 грам
  • Морква 200 грам
  • Часник 2 зубчики
  • Цибуля 100 грам
  • Вершки (10%) 50 грам
  • Сушена зелень за смаком
  • Сіль, перець за смаком
  • Спосіб приготування:

    Крок 1: дрібно нарізаємо селера.

    Крок 2: готуємо фарш: пропускаємо через м'ясорубку філе, моркву, цибулю і часник. Все добре перемішуємо.



    Крок 3: додаємо селеру до фаршу, солимо, перчимо до смаку, додаємо вершки і сушену зелень і знову все добре перемішуємо.

    Крок 4: формуємо з фаршу ковбаски і викладаємо на фольгу. Загортаємо їх і формуємо таким чином, щоб вони помістилися в пароварку.

    Крок 5: готуємо 35 хвилин, потім подаємо у зручному для вас вигляді - гарячому або охолодженому.

    Приємного апетиту!


    Рекомендуємо кулінарні рецепти:
    Додати коментар
    Ваше ім'я:  

    Напишіть слово "шашлик" без кавичок