Кадича зі смажених баклажанів з м'ясом - новий рецепт

Цікаві рецепти


Кадича з баклажанів з м'ясом - це досить поживний салат із смаженого м'яса з овочами.

Інгредієнти:

  • Солодкий болгарський перець 2 штуки
  • Баклажани 1 штука
  • Цибуля ріпчаста 1 штука
  • Олія рослинна 150 мл
  • Сіль, чорний перець мелений за смаком
  • Помідори 2 штуки
  • Свинина 300 грам
  • Часник 3-4 зубчики
  • Соєвий соус за смаком
  • Перець гіркий на смак
  • Спосіб приготування:

    Крок 1. Цибулю наріжте кільцями або півкільцями. М'ясо промийте під проточною водою, висушити паперовим рушником і наріжте кубиками або брусочками. Розігрійте сковороду з рослинним маслом і обсмажте цибулю з м'ясом, додайте нарізану соломкою червоний і зелений болгарський перець. Можна додати гострий перець - за бажанням.


    Крок 2. Додайте нарізані помідори і ретельно перемішайте, тушкуйте до готовності.


    Крок 3. Баклажани наріжте соломкою, посипте сіллю і дайте трохи постояти, поки вони не пустять сік. Утворився сік злийте: з ним піде і вся гіркота. Потім промийте баклажани під проточною водою і відкиньте на друшляк. Після цього баклажани необхідно промокнути паперовим рушником, т. к. зайва волога не потрібна.




    Крок 4. Подрібнені баклажани викладіть на сковороду з болгарським перцем, перемішайте овочі і трохи протушкувати.


    Крок 5. Смажте суміш з овочів і м'яса на великому вогні до готовності, постійно помішуючи. Додайте за смаком сіль (або соєвий соус), кінзу і мелений перець. Ще раз гарненько перемішайте.


    Приємного апетиту!


    Рекомендуємо кулінарні рецепти:
    Додати коментар
    Ваше ім'я:  

    Напишіть слово "смакота" без кавичок