Вишневий торт з кремом із сиру маскарпоне - новий рецепт

Цікаві рецепти


Інгредієнти:

  • Для бісквіта:
  • Яйце куряче 3 штуки
  • Цукор 150 грам
  • Борошно 150 грам
  • Для крему:
  • Вершки 33-35% 250 мл
  • Цукор 150 грам
  • Сир маскарпоне 250 грам
  • Для начинки:
  • Вишня свежемороженная 600 грам
  • Спосіб приготування:

    Крок 1. Приготуємо бісквіт: яйця збити з цукром до пухкої піни, додати борошно і акуратно перемішати лопаткою знизу вгору.


    Крок 2. Бісквітне тісто викласти у змащену маслом форму. Випікати 15-20 хв. при t 180 градусів.


    Крок 3. Готовий бісквіт остудити, потім зверху викласти вишню (без кісточки).




    Крок 4. Крем: вершки збити з цукром до повного його розчинення, додати сир м аскарпоне, добре перемішати і викласти зверху вишні.


    Крок 5. Далі торт звільнити від рознімної форми, обмазати кремом боки. Поставити торт на холод на 2-3 години. Прикрасити тертим шоколадом.


    Приємного апетиту!



    Рекомендуємо кулінарні рецепти:
    Додати коментар
    Ваше ім'я:  

    Напишіть слово "смакота" без кавичок