«Брамборачка» - традиційний чеський суп з білими грибами - новий рецепт

Цікаві рецепти


Суп дуже смачний, з насиченим ароматом білих грибів і ніжним вершковим смаком.

Інгредієнти:

  • Вершкове масло 50 грам
  • Цибуля ріпчаста 1 штука
  • Майоран сухий 1 чайна ложка
  • Кмин 0,5 чайної ложки
  • Борошно 2 ст. ложки
  • Картопля 4 штуки
  • Білі гриби (заморожені) 400 грам
  • Сіль за смаком
  • Курячий або овочевий бульйон 1,2 літра
  • Вершки 20% жирності 300 мл.
  • Часник 2 зубчики
  • Спосіб приготування:

    Крок 1. Дрібно рубаємо цибулю. Картоплю ріжемо кубиками.

    Крок 2. У каструлі на середньому вогні розтоплюємо вершкове масло. Кладемо дрібно нарізану цибулю і смажимо помішуючи, до напівпрозорого стану, близько 3-4 хвилин. Додаємо майоран і кмин, смажимо ще хвилину. Додаємо борошно і смажимо, помішуючи, поки вона не придбає золотавий відтінок, 1-2 хвилини.



    Крок 3. Інтенсивно розмішуючи віночком, вливаємо гарячий бульйон. Додаємо картоплю і варимо на середньому вогні близько 10 хвилин.

    Крок 4. Далі нарізаємо гриби не великими шматочками.

    Крок 5. Додаємо до картоплі і варимо ще 15 хвилин.

    Крок 6. Солимо за смаком. Додаємо вершки і натертий часник, доводимо до кипіння. Вимикаємо.

    Приємного апетиту!


    Рекомендуємо кулінарні рецепти:
    Додати коментар
    Ваше ім'я:  

    Напишіть слово "кухня" без кавичок