Вівсяні панкейки

Десерти

Вівсяні панкейки
Молоко коров'яче130 молЯйце куряче1 шт.
Ванілін1 трісок Рослинна олія1 ст. л.
Цукор-Пісок2 ст. л.Сіль1 трісок
Розпушувач1 ч. л.Борошно вівсяне1 ст.

Опис рецепта - Вівсяні панкейки:
Пікантні оладки з корисного борошна
Крок 1:
Молоко коров'яче130 мол
Яйце куряче1 шт.
Ванілін1 трісок
Рослинна олія1 ст. л.
Цукор-Пісок2 ст. л.
Сіль1 трісок
Розпушувач1 ч. л.

Яйце збити вилкою, додати молоко, масло, цукор, сіль, розпушувач і ванілін.
Крок 2:
Борошно вівсяне1 ст.

Усипати вівсяне борошно (або ретельно перемелені вівсяні пластівці) у молочну суміш, розмішати идать небагато настоятися, щоб вівсяне борошно злегка набрякло. Маса повинна вийти не занадто рідкої.Випікати оладки на сухій сковороді на повільному вогні із двох сторін.

Рекомендуємо кулінарні рецепти:
фото
Ганна 01-01-2017 14:03
дякую за рецепти, багато цікавих та корисних
Додати коментар
Ваше ім'я:  

Напишіть слово "кухня" без кавичок