Торт «Снікерс» - новий рецепт

Цікаві рецепти


Інгредієнти:

  • Для бісквіта:
  • Яйця - 5 штук
  • Цукор 180 грам
  • Борошно 100 грам
  • Кукурудзяний крохмаль 1 ст. ложка
  • Какао 1 ст. ложка
  • Вершкове масло 50 грам
  • Розпушувач 1 ст. ложка
  • Ванілін 0,5 ч. ложки
  • Для коржа-безе:
  • Яєчні білки 4 штуки
  • Цукор 250 грам
  • Для крему:
  • Варене згущене молоко 1 банка
  • Вершкове масло 150 грам
  • Арахіс 200 грам
  • Спосіб приготування:

    Крок 1. Збити яєчні білки з цукром в густу піну. Потім на пекарської папері накреслити коло діаметром 24 див І викласти по накресленому безе (при випічці корж розпливеться і стане більше у діаметрі).

    Крок 2. Приготувати крем. Збити м'яке масло з вареним згущеним молоком.

    Крок 3. Гарненько прожарити арахіс на сухій сковороді. Остудити.


    Крок 3. Далі арахіс подрібнити качалкою не дуже дрібно.



    Крок 4. Спекти бісквітний корж: Збити білки з 90 р. цукру до стійких піків. Окремо збити жовтки з 90 р. цукру, додати вершкове масло. В окремій чашці змішати борошно, кукурудзяний крохмаль, розпушувач. До жовтків приєднати борошняну суміш, потім вмішати білки. Перемішати лопаткою. У форму 20-22см вилити тісто і поставити в розігріту духовку до 180 градусів на 35-40 хвилин.

    Крок 5. Бісквіт остудити і розрізати на дві половини вздовж і просочити цукровим сиропом.


    Крок 6. Змастити поверхню половиною крему, густо посипати горіхами


    Крок 7. Накрити коржем-безе, також змастити кремом і обсипати горіхами


    Крок 8. Зверху покласти бісквітний корж, трохи придавити. Залити шоколадною глазур'ю і посипати горіхами.

    Крок 9. Готовий торт поставити в холодильник на 2-3 години для просочення.

    Приємного чаювання!


    Рекомендуємо кулінарні рецепти:
    Додати коментар
    Ваше ім'я:  

    Напишіть слово "кулінарія" без кавичок