Печериці фаршировані сиром - новий рецепт

Цікаві рецепти


Прекрасна закуска - печериці, фаршировані сиром. Час приготування 30 хвилин.

Інгредієнти:

  • Печериці 15 штук
  • Сир (сулугуні ропні) 500 грам
  • Вершкове Масло - 250 грам
  • Масло топлене 100 грам
  • Спосіб приготування:

    Крок 1: відокремлюємо ніжку печериці від капелюшка.

    Крок 2: натираємо сулугуні на крупній тертці, натираємо холодне вершкове масло.



    Крок 3: змішуємо сир і масло і цією сумішшю фаршируємо гриби.

    Крок 4: розігріваємо духовку до 200 градусів і відправляємо туди печериці, викладені на деко. Запікаємо 15 хвилин. Викладаємо на блюдо і подаємо. Приємного апетиту!


    Рекомендуємо кулінарні рецепти:
    Додати коментар
    Ваше ім'я:  

    Напишіть слово "смаколики" без кавичок