Як приготувати запіканку з макаронів - новий рецепт

Цікаві рецепти


Всіма улюблені макарони можна не тільки традиційно зварити, але і смачно приготувати в духовці з овочами і м'ясом під смачним соусом. Сьогодні ми приготуємо макаронну запіканку. Отже, кілька порад, щоб ваша запіканка підкорила кожного гостя:

  • Краще всього вибирати для запіканки макарони форми рожек, пір'я, черепашок. Головне, щоб макарони були недовгі і порожнисті, такі макарони краще просочаться соусом і при запіканні вийде однорідна маса.
  • Перед запіканням макаронів в духовці попередньо відварюємо їх, але варити потрібно рівно половину часу, зазначеного на упаковці.
  • При приготуванні запіканки можна експериментувати: додавати м'ясо, гриби, овочі, рибу. Все те, що ви любите!
  • Щоб запіканка краще схопилася і придбала форму, заливаємо її молочно-яєчною сумішшю.
  • Приготування запіканки займає зовсім небагато часу, приблизно 30 хвилин в розігрітій до 180 градусів духовці і запіканка готова!

  • Рекомендуємо кулінарні рецепти:
    Додати коментар
    Ваше ім'я:  

    Напишіть слово "смакота" без кавичок